Kuvausten hinnasto

Kiireettömät kuvaushetket

Kuvauspaketit sisältävät yksilöllisen suunnittelun ja valmistelun, kiireettömän kuvaustuokion, rekvisiittavarastoni käytön ja sähköisen koevedosgallerian. Hintoihin sisältyy yksi 15x20cm valokuva ja somekuva. Lisäkuvat tilataan voimassaolevan lisäkuvahinnaston mukaisesti.

Linkin koevedosgalleriaan toimitan viikon kuluessa kuvauksesta. Kuvatilaukset valmistuvat 2-4 viikon kuluessa tilauksesta.

Studion ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin lisätään kilometrikorvaus 0,70€/km yli 15km matkalta studioltani tai sopimuksen mukaan. Pidätän oikeuden hinnan muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät Alv 24%.

Kuvausvaraus vahvistetaan allekirjoittamalla kuvaussopimus ja maksamalla varausmaksu. Varausmaksu on suuruudeltaan 50€ (hääkuvauksisissa 200€), joka hyvitetään loppusummasta. Loppuosa maksetaan kuvauksen yhteydessä tai laskulla.

Studiokuvaus

LAPSI | RIPPI | YO | BOUDOIR | LEMMIKKI | MUOTO

160€

sis. 15x20cm valokuva ja somekuva

NEWBORN | PERHE

190€

sis. 15x20cm valokuva ja somekuva

Miljöökuvaus

LAPSI | RIPPI | YO | BOUDOIR | LEMMIKKI | MUOTO

220 €

sis. 15x20cm valokuva ja somekuva

PERHE | KIHLA

250€

sis. 15x20cm valokuva ja somekuva

kuvaus sunnuntaisin +50€

Dokumentaarinen kuvaus

1.tunti 250€, seuraavat 150€. Sisältää valokuvaajan valitsemat ja käsittelemät kuvat nettigalleriassa.

Profiilikuvaus

50€ sis. 1 digitiedosto. Lisäkuvat 35€/kpl.

Yrityskuvaus

Monipuoliset yrityskuvaukset tarpeen mukaan. Tutustu yrityksille

Passikuvaus

Sähköinen passikuva 20€, sähköinen ja paperinen 6kpl 30€

HÄÄKUVAUS

HÄÄPOTRETIT MILJÖÖSSÄ

390 €

sis. 30 x 40 cm FineArt printin ja 3kpl somekuvia

Galleriasta mahdollisuus ostaa lisäkuvia

POTRETIT + VIHKIMINEN

650 €

sis. potreteista 30 x 40 cm FineArt printin ja 3kpl somekuvia

dokumentaariset kuvat diginä

DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS

alk. 1750 € (8 h)

sis. potreteista 30 x 40 cm Fineart printin ja 3kpl somekuvia

dokumentaariset kuvat diginä

lisätunnit 150e/h

Kuvauspaketit sisältävät virallisista potreteista koevedosgallerian, 30x40cm FineArt valokuvan ja 3kpl somekuvia. Somekuva on pieni digikuva, joka soveltuu somejulkaisuun tai omaan arkistointiin. Somekuvan resoluutio ei riitä teettämiseen, mutta täysikokoisia kuvatiedostoja ja muita lisäkuvia on mahdollisuus ostaa lisäkuvahinnaston mukaisesti. Yritystystoimintani keskittyy kuvien valmistamiseen, siksi suosittelen tilaamaan potrettikuvat kauttani oikean ja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Dokumentaariset kuvat (vihki- ja juhlakuvat) luovutan valittuina ja hennosti käsiteltyinä nettigalleriassa vuodeksi. Mukana väri- ja mustavalkokuvia. Kuvia saa teettää vapaasti, julkaista somessa ja jakaa vieraille. Somejulkaisuissa valokuvaaja tulee mainita tekijänoikeuslain mukaisesti. Muutaman ”sneak peek” -kuvan toimitan häitä seuraavana päivänä. Valmiit kuvat valmistuvat 3-4 viikon kuluessa.

Paketteihin kuuluu myös kuvauspalaveri studiolla. Kerron mielelläni lisää hääkuvauksesta ja sen käytänteistä kasvotusten.

Jos jäät kaipaamaan jotain muuta esim. hääaamun kuvauksen tai kuvia auringon laskiessa – pyydä tarkennettua tarjousta hääpäivällenne!

Hääkuvaukseni varataan allekirjoittamalla kuvaussopimus ja maksamalla 200€ varausmaksu, mikä hyvitetään loppulaskussa. Loppulasku tulee häiden jälkeen ennen kuvia.

Huom! Sesonkilauantaisin (kesä-elokuu) otan varauksia vähintään 8 tunnin hääkuvauksille. Muille päiville onnistuu lyhyemmät kuvaukset, myös sesongin ulkopuolisille viikonlopuille.