Brändikuvaus

vahvista yrityksesi tarinaa

Brändikuvaus

Tunnelmallisia kuvia yrityksesi palveluista, tuotteista ja henkilöstöstä. Brändikuvien avulla kerrot asiakkaillesi yrityksesi tarinaa ja arvomaailmaa sekä annat toiminnastasi helposti lähestyttävän vaikutelman. Laadukkailla ammattilaisen ottamilla ja brändiä tukevilla kuvilla erotut.

Vida Design // Heidi Valtonen

Porilainen markkinointitoimisto Vida Design uudisti täysin brändinsä vuoden 2021 lopussa. Brändin uudistaminen vaati paljon muutakin kuin uuden logon ja verkkosivut, niinpä aloitimme uudistamalla kuvat yrityksen kasvoista. Asiakkaan toive oli saada paljon erilaisia pysty- ja vaakakuvia. Kuvia läheltä ja kaukaa, jotta kuvien hyödyntäminen markkinoinnissa ja viestinnässä olisi helppoa. Kuvista haluttiin välittyvän iloisuus, rentous ja ihmisläheisyys – aivan kuten yrittäjäkin.

Brändikuvat saavat alkukesästä täydennystä, kun kuvaamme kuvituskuvia yrityksen toimistolla.

Vidan verkkosivut

Floristimestari Kirsi Saarenpää

Yritys tarvitsi fiiliskuvia kukkakaupasta ja sen runsaasta valikoimasta sosiaaliseen mediaan. Jo puolessa tunnissa saimme kattavan kuvagallerian koostuen niin yleis- kuin yksityiskohtakuvista. Harkittu ja herkullinen kuvamateriaali herättää asiakkaita tutustumaan tarjontaan paikan päällä.

Yritykselläni oli tarve saada brändiin sopivia muotokuvia verkkosivuille. Vian kanssa löydettiin kalenterista nopeasti sopiva aika. Kuvaukset sujuivat studiossa rennosti hyödyntäen eri vaatekertoja ja taustoja. Onnistuneita kuvia tuli enemmän kuin osasin ennalta odottaa!

– Heidi

Lähetä tarjouspyyntö

Tutustu selosteeseen (sivu aukeaa uuteen välilehteen)