Avoinna tällä viikolla: Ti: 10.00–17.00, ke: 10.00–17.00, to: 10.00–17.00 ja pe: 10.00–17.00.

Henkilöstökuvaus

Näytä yrityksesi kasvot

Henkilöstökuvaus

Kaipaako verkkosivusi uudet ja yhtenäiset kuvat henkilökunnasta? Ammattikuvaajan ottamat henkilökuvat nostavat yrityksen arvoa ja luotettavuutta. Asiakas päätyy todennäköisemmin ostamaan palvelun tällaiselta yritykseltä. Kuvaukset on mahdollista toteuttaa studiossa Ulvilassa tai yrityksen omissa tiloissa. 

Luova

Parturi-kampaamo Luova halusi päivittää tiimistä uudet kuvat verkkosivuille. Asiakkaan toive oli saada rentoja lähikuvia, sellaisia joissa valot ja värit olisivat tasapainossa. Päädyimme kuvaamaan tummaa taustaa vasten, mikä on ajaton ja tyylikäs valinta henkilökuville.

Kiinteistönvälitys Otso LKV

Otsolle otettiin uudet henkilöstökuvat miljöössä. Kuvauslokaatioksi valikoitui yrityksen kotikulmat paikallisuuden vahvistamiseksi. Kuvilta toivottiin yhtenäisyyttä ja rentoa tunnelmaa, verkkosivuja ja markkinointimateriaaleja ajatellen.

Vialle suositukset minulta ja edustamaltani yhdistykseltä. Moni kuvattava jäi ihmettelemään, miten juuri tämä kuva sai heistä parhaat piirteet esille. Vialla on silmää väreille, tunnelmille ja tunteille.

– Jarkko